Huipputerapeutti Yumi Ogawan workshop: AromaTouch® Tekniikan perusteet

2016-07-05 18:00 - 2016-07-05 21:00
Tampereen Ruususali
Tuomiokirkonkatu 40 c, Tampere, Suomi

Aromaterapia on kasvattanut viime vuosina valtavasti suosiotaan, nelinkertaiseksi vuodesta 2012 lähtien! AromaTouch® Tekniikka on aromaterapeuttisten CPTG®-sertifioitujen eteeristen öljyjen hyödyntämiseen perustuva hoitomenetelmä, jossa sovelletaan tietoutta ihmisen energiameridiaaneista sekä selän ja jalkojen viskeraalisisita pisteistä.

San Diegossa asuva shiatsuterapeutti Yumi Ogawa saapuu Ruususalin vieraaksi ti 5.7 klo 18.00, jossa hän pitää AromaTouch® Tekniikkaa käsittelevän workshopin. Workshopin aikana käydään läpi itämaista lääkintää ja aromaterapiaa sekä tehdään käytännön pariharjoitteita AromaTouch® Tekniikasta. Esitys tulkataan suomeksi, kesto vajaa kolme tuntia.

Osallistumismaksu 25€ ennen 30.6 ilmoittautuneille, 30 € muille (etukäteisilmoittautuminen on silti toivottavaa). Workshopin materiaali sisältyy hintaan. Ilmoittautumiset Jani Lassila muutoksentekija@gmail.com tai 0449881554

Tietoa workshopin vetäjästä

Yumi Ogawalla on yli 12 vuoden kokemus shiatsuhoidosta  ja aromaterapiasta. Hän on kiertänyt kymmenissä maissa, joissa hänet tunnetaan energisenä ja voimaannuttavana kouluttajana. Hänellä on uskomaton taito motivoida ihmisiä arjessaan ja toimia rakkaudellisten energioiden välittäjänä. Hänen elämänfilosofiansa perustuu muiden auttamiseen, jossa hän hyödyntää asiantuntemustaan aromaterapiasta. Ainutlaatuinen luonto ja edelliset elämät ovat tuoneet hänet jälleen Suomeen.

Lämpimästi tervetuloa ainutlaatuiselle matkalle aromahoitojen maailmaan!