AromaTouch® Workshop (Yumi Ogawa Soul Schoolissa)

2016-06-27 18:00 - 2016-06-27 21:00
Soul School Gotland
Lärbro, Ruotsi

Soul Schoolissa (Rute Talings 268 Lärbro) vietetään juhannuksen jälkeen 27.6 tunnelmallista japanilaishenkistä iltaa kun Kaliforniassa asuva huipputerapeutti Yumi Ogawa vierailee Gotlannissa. Hänet tunnetaan energisenä ja voimaannuttavana kouluttajana, jolla on uskomaton taito motivoida ihmisiä arjessaan ja toimia rakkaudellisten energioiden välittäjänä. Hänen elämänfilosofiansa perustuu muiden auttamiseen, jossa hän hyödyntää asiantuntemustaan aromaterapiasta.

Yumi vetää AromaTouch®-workshopin klo 18, jossa on mahdollisuus tutustua käytännön harjoitteiden kautta perustietoihin ja -taitoihin uudesta suosiotaan kasvattaneesta hoitomenetelmästä. Tämän tekniikan taitaminen tulee olemaan erittäin hyödyllistä, sillä aromaterapia on kasvattanut viime vuosina maailmalla valtavasti suosiotaan, nelinkertaiseksi vuodesta 2012 lähtien. Lisätietoja AromaTouch® Tekniikasta löydät osoitteesta http://yumiogawa.fi/fi/koulutus/

Workshopin liput ovat 180 kruunua ja voimme halutessasi lähettää osallistujille sähköpostiin workshopin englanninkieliset opastemateriaalit. Lisäksi otamme tokikin ilolla vastaan myös tiedustelut Yumin shiatsuhoidoista, jota voit kokeilla maanantaina ennen workshopia (10 kruunua/min). Pyydämme lähettämään tiedustelut ja varaukset Facebookissa (Jani Lassila, muutoksentekija@gmail.com) tai puhelimella +358 44 9881554.

Lämpimästi tervetuloa matkalle aromahoitojen maailmaan!