doterrasellPidätkö aromaterapiasta ja haluat tehdä mikä on meille mitä luonnollisinta; välittää rakkautta & hyvinvointia perheelle ja ystäville? Järjettömän hyviä uutisia sinulle! Ryhtymällä dōTERRAn hyvinvointi-asiamieheksi (eli Itsenäiseksi tuotekonsultiksi), saat mainion tavan tehdä juuri tätä! Voit työskennellä kotoasi käsin valistamalla ihmisiä eteeristen öljyjen ihmeestä, ja ansaita samalla lisätuloja! dōTERRA edustaa tällä hetkellä yhtä eturivin mahdollisuuksista tehdä myyntityötä kokoa käsin ja verkon kautta, tarjoten valmiit toimintapuitteet sinulle verkkosivua myöten!

doterrasignupdōTERRA on maailmankuulu terapeuttisten ja puhtaiden eteeristen öljyjen sekä niihin pohjautuvien aromaterapeuttisten tuotteiden myynnin ylivoimaisena markkinajohtajana. Se tarjoaa sinun kaltaisillesi henkilöille ainutlaatuisen mahdollisuuden ryhtyä jälleenmyyjäksi ja kasvattaa asiakaskuntaasi jopa kotoa käsin. Mistään ei yksinkertaisesti löydy yksinkertaisempaa tapaa hankkia eteerisiä öljyjä tukkuhintaan ja ansaita samalla lisätuloja. Olitpa sitten kotityötä kaipaava yksinhuoltaja, lisätuloja kaipaava eläkeläinen tai opiskelija, taikka liiketoimintaansa laajentava hyvinvoinnin ammattilainen, tämä on sinun mahdollisuutesi!

Kun kirjaat itsesi mukaan alhaisimmillaan 35 dollarin (eli 31,5 euron) rekisteröitymishintaan, voit tilata tuotteita 25% alennettuun hintaan, ja sinulla on myöskin mahdollisuus ansaita ilmaisia tuotteita kannustusjärjestelmän (Loyalty Rewards program) kautta tai kuukauden tuotteena (Product of the Month program). Alettuasi myymään tuotteita tapahtumissa tai verkossa, saat myyntipalkkioita myymistäsi tuotteista (look for dōTERRA’s compensation plan). Tuotteiden toimituksesta vastaa dōTERRA.

Liityttyäsi mukaan saat oman ILMAISEN verkkosivun tuotteiden myyntiin ja liiketoiminnan hallinnointiin asiakkaitasi ja ansaitsemiasi bonuksia varten, sekä aloituspaketin ja opastusta dōTERRAlta. Näin pääset rakentamaan omaa IPC-tiimiäsi ja sponsoroida uusia konsultteja. Mitä isompi tiimi sinulla on, ja mitä enemmän tiimisi jäsenillä on omia tiimiläisiä, sitä enemmän tienaat! Saat korkeampia palkkioita kun sponsoroit ja opastat tiimisi jäseniä (eli henkilöitä, joiden sponsorina toimit tai jotka ovat liittyneet mukaan sinun kauttasi), koska kun he aloittavat tuotemyynnin tahollaan ja ryhtyvät sponsoroimaan uusia tuotekonsultteja omassa tiimissään, ja tämä tiimiläiset tekevät samoin jne, ansaitset lisätienestejä taso tasolta aina seitsemänteen “sukupolveen” asti. Sponsori on henkilö, jonka tuotekonsultti (tiimin vetäjä tai jäsenen omalla ID-numerollaan rekisteröinyt henkilö) on valinnut olemaan tarvittaessa mukana uuden tiimin jäsenen tukemisessa ja kummatkin saavat samat edut (kaksinkertaisena, jos sponsori on sama henkilö kuin rekisteröijä) lukuunottamatta Fast Start -etua (ks. lisätietoa englanninkieliseltä sivulta how to Earn in dōTERRA).

Kuinka liittyminen siis tapahtuu? Aloitat liittymisen käyttämällä Yumin henkilökohtaista jäsennumeroa (IPC #111350) referenssinä ja valitsemalla sponsorisi Yumin tiimistä (kysy Yumilta sopivaa sponsoria), loppu on ohjeiden seuraamista (ks. alla). Ole tarkkana että olet valinnut rekisteröimisen alussa tukkumyyntihinnat ja tutustuthan ystävällisesti ennen rekisteröitymistä myös dōTERRAn ohjekirjaan. Kirjauduttuasi jäseneksi, sinulla tulee olemaan mahdollisuus saada tietosi tälle sivustolle osana Yumin tiimiä, ja voit käyttää aroma-foorumia omaan markkinointiisi. Tiimin vahvuus on siinä, että jokainen tiimin jäsen voi tarvittaessa antaa vertaistukea ja neuvontaa muille tiimin jäsenille, joilla on vähemmän kokemusta. Äläkä epäröi ottaa yhteyttä Yumiin sinua askarruttavissa asioissa, hän neuvoo sinua mielellään dōTERRAan liittyvissä asioissa.

enroll

  1. Klikkaa tätä linkkiä siirtyäksesi dōTERRAn rekisteröitymisvaihtoehtojen etusivulle
  2. Valitse haluamasi kieli ja valikoi se alue ja maa, jossa oleskelet – esimerkiksi “Eurooppa” ja “Suomi”. Jos kohdan “Eurooppa” alta ei jostain syystä avaudu maa-valikkoa, kokeile ottaa valikosta esimerkiksi vaihtoehto “other” ja siirry sen jälkeen takaisin vaihtoehtoon “Eurooppa”.liittyminendoterraan
  3. Jos asut Suomessa, valikkosi pitäisi näyttää seuraavanlaiselta. Valitse jatka.liittyminendoterraan1
  4. Valitse kohta wholesale prices (tukkumyyntihinnat) ja sen jälkeen paina jatka. liittyminendoterraan2
  5. Täytä yhteystietosi ja tuotteiden toimitusosoite lomakkeelle (jos rekisteröijän tiedot ovat tyhjiä, liitä siihen Yumin ID-numero 111350) ja valitse salasana, kirjoita sponsorisi nimi (kysy tätä Yumilta), jonka jälkeen hyväksy säännöt ja ehdot, sekä klikkaa lähetä.liittyminendoterraan3liittyminendoterraan4liittyminendoterraan5
  6. Vahvista, että osoitteesi on oikeinliittyminendoterraan6
  7. Valitse minkälaisen aloituspaketin haluat. Peruspaketti on hinnaltaan 35 dollaria (noin 31,5 euroa), joka sisältää hallinnoimasi verkkokaupan ja liiketoimintasi hallintasivun – saat nämä palvelut ilmaiseksi jos tilaat jonkun aloituspakkauksista. Edullisin vahtoehto on vain 20$ eli alle 20€. Suositeltavia aloitustuotteita ovat Family Wellness Kit (#32980005) ja Family Physician® + Slim & Sassy Enrollment Kit (#40490005) sekä Home Essential Kit (#41180005) jos olet kiinnostunut hankkimaan itsellesi diffuusorin.liittyminendoterraan7
  8. Klikkaa jatka ja valitse, miten haluat maksaa tilauksesiliittyminendoterraan8
  9. Klikkaa tee tilaus ja jatka, jonka jälkeen vastaanotat muutamassa minuutissa tiedot käyttäjätunnuksestasi ja IPC-jäsennumerosi sähköpostitse, jotka antavat sinulle nyt valmiudet aloittaa tuotteiden jälleenmyynnin ja kasvattaa omaa tiiiäsi
  10. Asioiden pyörittämisessä käytännön apua saat Yumilta ja hänen tiimiltään. Voit vapaasti käyttää tältä verkkosivulta, blogista ja Facebookista löytämääsi aineistoa.

 

enroll

Tämä osio on vielä rakenteilla.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Leave a Reply | Vastaa