aromatouchSaatuaan valtavan kansainvälisen suosion, dōTERRA on kehittänyt CPTG®-sertifioituja eteerisiä öljyjä, ihmisen energiameridiaaneja sekä selän ja jalkojen viskeraalisia pisteitä hyödyntävän menetelmän, jota kutsutaan AromaTouch® Tekniikaksi. Sen kliininen lähestymistapa on omiaan edistämään ihmisen hyvinvointia auttamalla kehon sympaattisen ja parasympaattisen hermoston tasapainottamisessa ja tarjoaa jokaiselle helpon mahdollisuuden kokea eteeristen dōTERRAn CPTG®-sertifioitujen eteeristen öljyjen hoitavia vaikutuksia.

AromaTouch® Tekniikan on kehittänyt tohtori David Hill, integratiivisen lääkinnän ja eteeristen öljyjen terapeuttisten sovellutusten johtava asiantuntija. Se edustaa terapeuttista lähestymistapaa, jossa keskitytään neljään tekijään, jotka ovat läsnä jokapäiväisessä elämässä ja joilla voi olla terveyttä rajoittavia tekijöitä: stressiin, toksisiin vaurioihin, tulehdusvasteeseen, ja autonomiseen epätasapainoon. Se hyödyntää yksinkertaisia käsittelytekniikoita yhdistettynä terapeuttisiin eteerisiin öljyihin palauttaakseen kehon normaalin tasapainon ja luodakseen täydelliset puitteet kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille. Sertifioidut AromaTouch® -opettajat ovat dōTERRAn hyvinvointiasiamiehiä, jotka ovat saavuttaneet yhtiöltä kultatason tunnustuksen. Lisätietoja hoitomenetelmästä voit lukea AromaTouch® Tekniikan virallisilta verkkosivuilta.

Haluatko oppia AromaTouch® Tekniikkaa? Yumi on Kalifornian huipputerapeutteja ja sertifioitu AromaTouch® terapeutti, omistautunut auttamaan muita jakamalla taitojaan ja tietouttaan itämaisesta lääkinnästä, aromaterapiasta ja hierontamenetelmistä. Hänen saavuttaessaan dōTERRAn kultatason tiiminsä tuella, hän voi viimeinkin tarjota myös mahtavan tilaisuuden kaikille kouluttautua sertifioiduksi AromaTouch® terapeutiksi. Hän harjoittaa opetustyötään ympäri maailman, myös Suomessa, joten kannattaa tarkkailla hänen tulevia kurssejaan ja luentojaan tai kysy rohkeasti hänen tulevien pohjoismaisten kiertueidensa aikatauluista pyytääksesi Yumin luennoimaan omaan tapahtumaasi.

Yumilla on tulossa myös webinaareja, joiden kautta kuka tahansa voi päästä etänä kuuntelemaan hänen opetustaan missä päin maailmaa tahansa. Tietoa ajankohtaisista webinaareista päivitetään etusivulle, tapahtumakalenteriin sekä luonnollisesti niistä tiedotetaan myös sosiaalisen ja perinteisemmän median kautta.


aromatouchtekniikka

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Leave a Reply | Vastaa