doterraosta

Voit käydä helposti läpi eteerisiä öljyjä ja tuotevalikoimia hinnastosta ja dōTERRAn katalogista. Jos haluat ostaa tuotteita dōTERRAlta, voit tehdä hankintoja asiamiehen välityksellä käyttämällä hänen ID-numeroaan referenssinä. Ei huolta, se on todella helppoa! Riittää, että rekisteröidyt dōTERRAan käyttämällä Yumin jäsennumeroa referenssinä (IPC #111350), ja alat tekemään ostoksia. Voit ostaa tuotteita vähittäismyyntihinnalla tai voit säästää rahaa ja hyödyntää erikoistarjouksia ostamalla tuotteita tukkuhintaan. Seuraavaksi, sinun täytyy vain laittaa tietosi ja valita haluamasi tuotteet. Lisätietoa ostovaihtoehdoista alempana tällä sivulla.

Ensimmäistä kertaa ostamassa? Säästä rahaa avaamalla käyttäjätunnus tukkutoimituksille ja hankkimalla yksi seuraavista aloituspakkauksista. Kun hankit aloituspakkauksen, et joudu maksamaan lainkaan aloitusmaksua, joka olisi muutoin 35 dollaria (31,5€).


TARJOUKSESSA OLEVAT ALOITUSPAKKAUKSET

Täydellinen listä aloituspakkauksista löytyy englanniksi täältä. Suomenkielistä tietoa pakkauksista hintoineen löytyy täältä.

Family Physician® Kit and Beadlets

Cleanse & Restore Kit®

HomeEssentialsKit

Home Essentials Kit

 


 

Ostovaihtoehdot

dōTERRA tarjoaa eri ostovaihtoehtoja löytääksesi sopivan juuri sinun tarpeisiisi. Ota tarvittaessa yhteys Yumiin päättääksesi mikä vaihtoehdoista palvelee sinua parhaiten.

save25

dōTERRAn tukkuhintaohjelmasta voit hankkia tuotteita 25% vähittäishintaa halvemmalla. Rekisteröityminen on ILMAISTA jos ostat aloituspakkauksen, muutoin se on noin 31,5€ (35 dollaria). Tämä on paras vaihtoehto jos suunnittelet ostavasi useita tuotteita kerralla henkilökohtaiseen käyttöösi ja haluat tehdä hankinnan niin edullisesti kuin mahdollista. Tukkuhintaohjelman puitteissa sinulla on mahdollisuus ostaa tuotteita alennettuun hintaan, ja samalla voit myöskin ansaita ryhtymällä itse vähittäismyyjäksi hyödyntämällä dōTERRAn palkkiojärjestelmää, toimimalla itsenäisenä tuotekonsulttina eli dōTERRAn asiamiehenä.

Jotta saat tuotteet pysyvästi tukkuhintaan ja säästät 25% kaikista tuotteista, sinun tulee tehdä vähintään yksi tilaus vuodessa (ei minimihintaa) ja maksaa 22,5€ (25 dollaria) tunnuksen uusimisesta vuosittain. Hankintojen yhteydessä ansaitset myös etupisteitä saadaksesi ILMAISIA dōTERRA tuotteita kannustinjärjestelmästä tai kuukauden tuotteena.

Edellä mainitulla palkkiojärjestelmällä voit ansaita helposti lisätuloja myymällä dōTERRAn tuotteita tukkuhintajärjestelmän kautta. Saat dōTERRAn käyttäjätunnuksen yhteydessä henkilökohtaisen verkkosivun hallitaksesi ja seurataksesi asiakkaittesi tilauksia, sekä ilmaisia markkinointivälineitä ja opastusta dōTERRAlta. Pääset helposti alkuun käyttämällä Yumin jäsennumeroa referenssinä (IPC #111350). Jos kaipaat lisätietoja, ota yhteys Yumiin ja hän auttaa sinua navigoimaan asiassa eteenpäin.

enroll

save20

dōTERRAn etujäsenyysohjelma tarjoaa 20% alennuksen vähittäismyyntihinnasta maksettuasi 9 euron ($10) rekisteröitymismaksun. Tämä vaihtoehto on mainio jos tilaat satunnaisesti yksittäisiä dōTERRAn tuotteita ja haluat vain säästää rahaa, etkä ole kiinnostunut vähittäismyyjäksi ryhtymisestä.

Etujäsenillä on kuitenkin myös mahdollisuus liittyä tukkuhinta-asiakkaaksi milloin tahansa maksamalla 22,5 euroa ($25). Voit myös ansaita etupisteitä jokaisesta tilaukseta kannustinjärjestelmän kautta ja käyttää etupisteitä ILMAISIIN dōTERRA tuotteisiin. Päästäksesi tekemään ostoksia etujäsenenä, liity mukaan käyttämällä Yumin jäsennumeroa referenssinä (IPC #111350), ja valitse ostoksiasi varten “etujäsenyyshinnat” (Preferred Member Prices).

enroll

save0

Vähittäismyyntiasiakkaat yksinkertaisesti hankkivat dōTERRAn tuotteita vähittäismyyntihintaan ilman lisämaksuja. Tätä vaihtoehtoa kannattaa hyödyntää vain jos haluat kokeilla dōTERRAn tuotteita ensimmäistä kertaa hankkimalla yksittäisen tuotteen. Tilatessasi kuitenkin useampia tuotteita yksinkertaisesti säästät puhdasta rahaa tilaamalla etujäsenenä tai tukkuhinta-asiakkaana. Tehdessäsi ostoksia vähittäismyyntiasiakkaana, tilaa haluamasi tuotteet kaupasta valitsemalla referenssiksi Yumin jäsennumero (IPC #111350).

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Leave a Reply | Vastaa