specialist

Jokaisella on omat hyvinvointia koskevat tarpeensa ja dōTERRA pyrkii aina seuraamaan aikansa ilmiöitä sekä tarpeita. Kysytyimmät tuotteet ovat usein saatavilla alennettuun hintaan ja valitessaan aletuotteita, dōTERRA myös haluaa varmistaa, että eteeriset öljyt löytävät tiensä juuri heille, joiden hyvinvointi ja terveysasiat tarvitsevat eniten huomiota. Alla on listattuna joitakin esimerkkejä siitä, kuinka voit minimoida loppukulusi ostaessasi tuotteita itsellesi ja perheellesi, käyttämällä eri tyyppisiä tuotetarjouksia.

  • Kun tilauksesi saavuttavat 200 PV:n rajan, dōTERRA tarjoaa säännöllisesti tuote-etuja tilauksesi mukana. Tarjoustuotteet ovat tyypiillisesti olleet hyvin suosittuja, Summer Sensation pakkaus ($81.61), Frankinsensi pullo ($93.00) and Immortelle Anti-Aging sekoitus (A $92.67) ovat esimerkkejä tällaisista tarjoustuotteista. Kaikkien tarvitsemiesi tuotteiden ostaminen kerralla on siis kerassaan mainio keino saada rahalle mahdollisimman paljon vastinetta.
  • Ostaessasi tuotteita Etujäsenenä tai Itsenäisenä Tuotekonsulttina, vähittäismyyntihinnan sijaan, saat tuotteet aina 20%-25% edullisemmin normaalihinnasta. Alennetut hinnat ovat noin 20% halvempia etujäsenelle ja noin 25% tai enemmän tukkuhintana. Viimeisimmässä vaihtoehdossa voit myös ryhtyä ansaitsemaan lisätuloja dōTERRAn asiamiehenä. Jos olet kiinnostunut liittymään mukaan dōTERRAan Yumin tiimin jäsenenä, seuravalla sivulla löytyy ohjeita kuinka voit ryhtyä dōTERRAn hyvinvointi-asiamieheksi.
  • Merkittävin tapa säästää rahaa on dōTERRAn kannustinjärjestelmä eli Loyalty Rewards Program (LRP) – joka kuukausi ostaessasi ansaitset etupisteitä, joita voit myöhemmin käyttää valuuttana ostaessasi dōTERRAn tuotteita. Mitä pitempään osallistut LRP-kannustinjärjestelmään, sitä enemmän ansaitset etupisteitä!
  • Lisäksi voit saada Kuukauden tuotteita, jotka vaihtuvat nimensä mukaan joka kuukausi. Tukkuasiakkaalla on mahdollisuus ILMAISIIN tuotteisiin kun liityt LRP-ohjelmaan ja laitat tilauksesi käsiteltäväksi ennen kuun 16. päivää, vähintään 125 arvopisteen arvoisella tilauksella.
  • Joka kuukausi dōTERRAlla on myöskin kuukausittaisia tarjouksia, kuten erityistuotepakkauksia, 10%:n lisäalenuksia, tai erityistarjouksia tietyille PV-pistemäärälle. Voit tarkistaa uusimmat tarjoukset alempaa tältä sivulta.

Aiemmin mainittu PV viittaa englanninkielen sanoihin “Point Value“, tarkoittaen arvopisteitä. Jokainen tuote vastaa tiettyä arvoa, 1 piste vastaa yhtä tukkuhintaisen tuotteen arvoa dollareissa. Näin ollen esimerkiksi ostamalla tukkuhinnaltaan 10 dollarin arvoisen sitruunaöljyn, ansaitset 10 arvopistettä. Varmista että tilauksesi kerryttää arvopisteitä haluamallesi tuotteelle.

enroll


 

Kuukauden tarjoukset

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Leave a Reply | Vastaa